• ad_page_banner

Produk Kami

2021 Desain Berkualitas Tinggi Kosong Hoodie Custom Hoodies Free Eco Zip Cotton Hoodies

Pedaran pondok:

Zip Penuh Klasik kami diwangun dugi ka Terry Perancis ringan. Panel sisi pikeun nyayogikeun mobilitas sareng pas awak-nyukuran.
Tiung dijajar tunggal. Aya alesan zip lengkep ieu disebat "The Greatest Hoodie Ever Made". Nalika anjeun nganggo hoodie ieu, anjeun bakal heran kunaon sadaya baju sanés henteu disiapkeun ieu.


Detil Produk

Tanda Produk

SIZE

Ukuran produk (inci):
Nomer modél ltem: DCF002, DCF102, DCF136, DCFO72
AS X-Leutik: Taktak 17 / Dada 37 / Lengan 24 / Panjang 25
AS Leutik: Taktak 17.5 / Dada 39 / Lengan 24 / Panjang 25
Sedeng AS: Taktak 18.2 / Dada 42 / Lengan 25 / L ength 25.5
US L arge: Taktak 19 / Dada 44 / Lengan 26 / L ength 26.5
US X-Large: Taktak 19.5 / Dada 46 / Lengan 27 / L ength 27.5
US XX-L arge: Taktak 20 1 Dada 48 / Lengan 27.5 / L ength 28
US XXX-L arge: Taktak 21 1 Dada 51 / Lengan 28 / Panjang 28

SPESIFIKASI

  • Terry Perancis ringan anu dikembangkeun khusus
  • 100% cingir disisir kapas dipintal
  • 5,6 oz./sq. atanapi 160gsm
  • Tiung dijajar tunggal
  • Seleting nilon khusus
  • Jarum dobel straddle-stitching nganggo serat kakuatan tinggi
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami