• ad_page_banner

Produk Kami

2021 New fashion Summer New Print Cartoon T-shirt Katun Girls Tops Kasual Tee

Pedaran pondok:

Sleeves kolor pondok Tee, hoyong tampil luhur anu dipotong elegan tapi ku looser sareng langkung pas dibanding acara normal. Éta kaos oblong anu sampurna! Bahanna raoseun sareng fléksibel sareng éta masihan anjeun katingal anu anjeun pikahoyong! Kaos awéwé ieu didamel tina bahan katun kapadetan tinggi, cukup awét pikeun kahirupan sadidinten dina Usum Panas sareng Sprint siang wengi. Pilihan tiis pikeun ngagem sareng masihan karésidénan papakéan permanén. Tampilan anyar salaku rupa desain pola padet anu béda karya seni sareng alat kelengkapan. Kaos oblong awéwé pondok ieu dirancang pikeun masihan anjeun seueur tujuan anu sipatna kasual sareng nyaman. Naha sareng dimana waé anjeun jogét atanapi cocog sareng calana jas di kantor, kaos éta bakal masihan anjeun rasa nyaman anu tetep. Jarum anu beresih sareng pengerjaan anu seger ngahasilkeun penampilan anu hadé dina jalan.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuranna

Bagan Ukuran
(cm)
Ukuranna Panjangna Bust Lebar taktak
S 66 47.5 42.5
M 68 50 44
L 70 52 45.5
XL 72 54 47
2XL 74 56 48.5
3XL 76 58.5 50
4XL 78 61 51.5
5XL 79 63.5 53
Bagan Babandingan
(inci)
Ukuranna Panjangna Bust Lebar taktak
S 26.0 18.7 16.7
M 26.8 19.7 17.3
L7 27.6 20.5 17.9
XL 28.3 21.0 18.5
2Xl 29.1 22.0 19.1
3XL 29..9 23.0 19.7
4XL 30.7 24.0 20.3
5XL 31.1 25.0 20.9
Sadaya dimensi mangrupikeun pangukuran anu saleresna, aya kasalahan alit, punten lumayan aya nanaon.

Spésifikasi

  • Katun 100%, kaos tunggal
  • 160-180gsm
  • Awak beuheung dina iga elastane katun
  • Jarum dobel straddle-stitching nganggo serat kakuatan tinggi
  • Leungeun baju pondok
  • Ngepas biasa

FAQ

1. Sabaraha warna anu sayogi?
Urang tiasa ngarobih warna lawon numutkeun pak tech anjeun ku kode warna Pantone. Upami aya karya seni urang peryogi file file dina file AI ogé kode warna Pantone sadaya warna.

2. Naon jinis sertipikat anjeun gaduh?
Kami pabrik, pabrikna, kami gaduh Inok pabrik BSCI. Kami ogé ngagaduhan Disney FAMA. Éta tiasa ngirimkeun ka anjeun salinan pikeun rujukan.

3. Naon MOQ?
Jumlah minimum order urang pikeun kaos téh 1200 pcs / warna / gaya.

4. Kumaha cara mesen?
Punten kirimkeun kami patarosan anjeun kalayan sarat kaén, karya seni, ukuran-spésipikasi sareng sajabana Kami tiasa ngadugikeun harga, teras ngembangkeun sampel pas, sareng nempatkeun pesenan massal.

5. Naon istilah pamayaran anjeun?
Kawijakan pamayaran kami nyaéta 30% TT pamayaran canggih sareng 70% TT sateuacan dikirim kaluar ti pabrik kami. Kami ogé nampi L / C dina tetempoan jumlah anu ageung pikeun nagara-nagara tangtu.

LAYANAN

  • Kami nyayogikeun jasa ngadamel sampel sateuacan nempatkeun pesenan seueur
  • OEM sareng ODM sayogi
  • 200,000 pcs per bulan kapasitas produksi masal
  • Jasa pembuatan sampel gancang
  • Sadayana mangrupikeun tim penjualan berbahasa Inggris sareng layanan purna jual ngajantenkeun komunikasi langkung merenah.
  • Metode kontak kami kalebet tapi henteu ngan ukur email, whatsapp, skype, telepon, rapat zoom, dll.
  • Kami tiasa ngirim jadwal produksi masal, poto, pidéo bahkan streaming langsung nalika pesenan nuluykeun upami klien peryogi, janten anjeun tiasa terang pisan ngeunaan kaayaan produksi dina sadaya léngkah.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami