• ad_page_banner

Produk Kami

95% poliéster 5% spandex klasik kargo mens pondok latihan latihan pondok pondok

Pedaran pondok:

Pondok Kesang parantos anjeun nutupan jurusan gaya. Pondok pondok ieu nganggo cangkéng anu tiasa disetél ku drawcord, saku tonggong, kantong sisi samping, pola fit anu teratur. Henteu masalah usumna ganti, anu pondok tiasa nyandak éta dina usum semi sareng usum panas. Kalayan wawuh tina kolor pondok sadidinten anu anjeun pikaresep dina kotak. Warna padet, diteureuy ku pas biasa sareng terry Perancis jeroan atanapi bulu domba pikeun kanyamanan. Diideuan ku gaya luang santai sareng damel jarum, kolor pondok biasa diwangun ku dasar-dasar anu teu aya waktos. Pondok pondok ieu saé kanggo seueur skenario, sapertos pakean jalanan di luar, olahraga, cicing di bumi, rapat babaturan atanapi pakean kulawarga sareng pésta. Barang ageung bakal nembus 12 léngkah tina benang poliéster katun anu asli dugi ka barang-barang bérés kalebet sababaraha léngkah pamariksaan kualitas pikeun dugi ka tangan klien.


Detil Produk

Tanda Produk

SIZE

Ukuran: S Pinggang: 64-106cm / 25.2-41.7 ″ Panjangna: 51cm / 20.1 ″ Hips: 105cm / 41.3 ″
Ukuran: M. Pinggang: 68-110cm / 26.8-43.3 ″ Panjangna: 52cm / 20.5 ″ Hips: 109cm / 42.9 ″
Ukuran: L Pinggang: 72-114cm / 28.3-44.9 ″ Panjangna: 53cm / 20.9 ″ Hips: 113cm / 44.5 ″
Ukuran: XL Pinggang: 76-118cm / 29.9-46.5 ″ Panjangna: 54cm / 21.1 ″ Hips: 119cm / 46.9 ″
Ukuran: XXL Pinggang: 80-122cm / 31.5-48.0 ″ Panjangna: 55cm / 21.7 ″ Hips: 125cm / 49.2 ″

SPESIFIKASI

  • Katun 60%, 40% poli
  • Gaya polos sareng biasa sareng karya seni cetak
  • 9.12 oz./sq. atanapi 260 gsm
  • Iga katun Spandex pikeun cangkéng
  • Jarum dobel straddle-stitching nganggo serat kakuatan tinggi
  • Handfeel lawon lemes sareng gaya unisex pantun
  • Pinggel adjustable drawcord
  • Kantong tukang hiji
  • Kantong leungeun samping
  • Pabrikan Terry Perancis
  • Pola dicét polos

LAYANAN

  • Logo custom OEM katampi
  • OEM Labél sareng hampiag cutomization katampi
  • Syarat pengemasan khusus ditampi
  • Waktos sampel 24 jam
  • Kami produsén anu ngagaduhan langkung ti 15 taun produksi sareng pangalaman ékspor.
  • Sistem pamariksaan kualitas anu ketat sareng jaminan kualitas anu hadé ku nyalira, ogé pamariksaan pihak katilu ditampi sapertos SGS, ITS.
  • Inok pabrik BSCI
  • Harga lumayan sareng pangiriman gancang
  • Jualan diomongkeun ku basa Inggris propésional sareng jasa saatos penjualan
  • 200,000 pcs per bulan kapasitas produksi
  • Gotong royong sareng langkung ti 56 nagara pelanggan di panjuru dunya sareng hubungan bisnis jangka panjang sareng klien lami urang sapertos mérek Ross , Forever 21, jst.
  • Sertipikat Asal tiasa diterapkeun ogé
  • Léngkah produksi kalebet benang katun, lawon anyaman, warna dyeing, setting lawon, inspeksi lawon, motong lawon, inspeksi swatch lawon, print atanapi swatch lawon swatch, baju ngaput, inspeksi baju, baju setrika, bungkus barang, detektif jarum pikeun pasar Jepang sareng Australia .
  • Barang tiasa dikirim ku Laut, ku Hawa, ku Carriers (DHL, UPS, FEDEX).
  • Ari pangiriman kiriman beda-beda ti sababaraha nagara sareng tujuan. Biasana, ku Carrier peryogi 4-10 dinten, ku Air butuh 3-5 dinten, ku Sear kirang langkung 20-30 dinten.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami