• ad_page_banner

Tentang Kami

Nyulam Karya Wijaksana mangrupikeun produsen pakaian profesional langkung ti 15 taun pangalaman ékspor.

Produk utama kami kalebet tapi henteu diwatesan ku kaos oblong, kaos oblong, hoodie, pullover ritsleting, piyama, baju olahraga, kaos oblong pas, kaos tank, kaos polo, calana sareng calana pondok pikeun lalaki, awéwé sareng barudak. Ieu paling pikeun pakean olahraga, santai sareng santai.

Pasar ékspor utama nyaéta Australia, Amérika Serikat, Éropa sareng Asia Tenggara, Jepang, Afrika Kidul. Kami parantos nganggo katun 100%, katun organik, 80% katun 20% poliéster, 100% poliéster dina kaos tunggal, kaos jala, sareng bulu domba atanapi perry Perancis, jst.

Kami gaduh pangalaman lengkep anu damel sareng mérek A di Amérika Serikat, Australia, Éropa salami sababaraha taun. Kayaning Valley Girl, Just Jeans, Best & Less, Forever 21, Wiesner Products LLC, Idea Nuova, jsb.

Kami gaduh sistem inspeksi kualitas anu ketat sareng jaminan kualitas sapertos uji ITS / SGS salaku pamariksaan pihak katilu.

Kalayan harga anu lumayan sareng pangiriman gancang. Tim penjualan diomongkeun ku basa Inggris propésional sareng layanan purna jual.

Kami nyayogikeunOEM & ODM palayanan.

logo custom tiasa ditampi. Kami ngarepkeun janten salah sahiji mitra bisnis anjeun, pikeun ngadukung sareng ngembangkeun sareng anjeun sareng perusahaan.

Mangtaun-taun, kalayan kakuatan téknis anu kuat, produk anu saé kualitas sareng dewasa, sareng sistem jasa anu sampurna, kami parantos ngahontal kamekaran anu gancang, sareng indéks téknis sareng pangaruh praktis produk na parantos dipastikeun sareng dipuji ku seuseueurna pangguna, sareng diala sertipikat produk kualitas luhur, sareng parantos janten perusahaan terkenal di industri.

Ka hareupna, perusahaan bakal tetep masihan usaha pinuh pikeun kaunggulanana nyalira, teras-terasan taat kana prinsip "ngalayanan pasar, ngarawat jalma anu integritas sareng ngudag kasampurnaan"sareng filsafat perusahaan"produk anu jalma", teras-terasan ngalaksanakeun inovasi peralatan, inovasi jasa sareng inovasi metode manajemén, sareng terus ngembangkeun produk anu langkung hemat biaya pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran kahareup. Ngalangkungan inovasi pikeun terus ngembangkeun produk anu langkung hemat biaya pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran kahareup, sareng gancang nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé, harga murah nyaéta ngudag tujuan urang.

Company Profile (1)
aCompany-Profile-1