• ad_page_banner

Produk Kami

Custom Sweatshirt Man Top Jogging Narik Leuwih Hoodies Ngagem Unisex Ngajalankeun Unisex Kualitas Katun Unisex Hoodies

Pedaran pondok:

Henteu masalah usumna ganti, baju kaos beuheung awak mangrupikeun lapisan anu anjeun peryogikeun pikeun kagunaan sapanjang taun. Kalayan wawuh tina kaos kesah sadidinten anu anjeun pikaresep dina kotak. Warna padet, diteureuy ku pas biasa sareng terry Perancis jeroan atanapi bulu domba pikeun kanyamanan. Diideuan ku gaya luang santai sareng damel jarum, baju kaos beuheung Awak diwangun ku dasar-dasar anu teu aya waktos. Kaos oblong ieu saé kanggo seueur skenario, sapertos baju jalan luar kagiatan, cicing di bumi, rapat babaturan, baju kulawarga sareng pésta. Barang ageung bakal nembus 12 léngkah tina benang katun anu asli dugi ka baju kaasup sababaraha léngkah pamariksaan kualitas pikeun sumping di tangan klien.


Detil Produk

Tanda Produk

SIZE

HTB1ZhobSFXXXXX_XXXXq6xXFXXXQ

SPESIFIKASI

  • 100% Katun
  • (HEATHER ATTILIK IKI 93% katun, 7% poliéster)
  • Gaya polos sareng regulart tanpa karya seni
  • 9.12 oz./sq. atanapi 260 gsm
  • Baju beuheung sareng baju panjang
  • Iga katun Spandex kanggo cuff sareng kelim
  • Jarum dobel straddle-stitching nganggo serat kakuatan tinggi
  • Handfeel lawon lemes sareng gaya unisex pantun ukuran ukuran

LAYANAN

  • Logo custom OEM katampi
  • OEM Labél sareng hampiag cutomization katampi
  • Syarat pengemasan khusus ditampi
  • Waktos sampel 24 jam
  • Kami produsén, gaduh langkung ti 15 taun produksi sareng pangalaman ékspor.
  • Sistem pamariksaan kualitas anu ketat sareng jaminan kualitas anu hadé ku nyalira, ogé pamariksaan pihak katilu ditampi sapertos SGS, ITS.
  • Inok pabrik BSCI
  • Harga lumayan sareng pangiriman gancang
  • Jualan diomongkeun ku basa Inggris propésional sareng jasa saatos penjualan
  • 200,000 pcs per bulan kapasitas produksi
  • Gotong royong sareng langkung ti 56 nagara pelanggan di panjuru dunya sareng hubungan bisnis jangka panjang sareng klien lami urang langkung ti 3-6 taun, mérek Ross , Forever 21, jsb.
  • Sertipikat Asal tiasa diterapkeun
  • Léngkah produksi kalebet benang katun, lawon anyaman, warna dyeing, setting lawon, inspeksi lawon, motong lawon, inspeksi swatch lawon, print atanapi swatch lawon swatch, baju ngaput, inspeksi baju, baju setrika, bungkus barang, detektif jarum.
  • Barang tiasa dikirim ku Laut, ku Hawa, ku Carriers (DHL, UPS, FEDEX).
  • Ari pangiriman kiriman beda-beda ti sababaraha nagara sareng tujuan. Biasana, ku Carrier peryogi 4-10 dinten, ku Air butuh 3-5 dinten, ku Sear kirang langkung 20-30 dinten.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami