• ad_page_banner

FAQs

FAQ

Patarosan anu Sering Ku Klién

FAQ Produsén Baju Khusus:

Q: Naha kuring tiasa gaduh mérek grafis sareng mérek kuring nyalira?

A: Leres, tangtosna. Sadaya produk urang tiasa disesuaikan, kami parantos ngalakukeun jasa OEM sareng ODM langkung ti 15 taun ayeuna.

Q: Naon MOQ anjeun?

Sakumaha biasa, MOQ nyaéta 1000 pcs per warna per desain.

Q: Naon waktos produksi produksi anjeun saatos kuring mesen?

A: Biasana éta bakal nyandak 45 dinten ka 60 dinten.

Q: Kumaha anjeun mastikeun kualitas kiriman kuring?

A: Biasana prosedur order kami pas sampel, kualitas swatches, dips lab, karya seni mogok off bakal ditawarkeun pikeun persetujuan saatos tempat tempat, sampel pre-produksi bakal disayogikeun pikeun disahkeun sateuacan neraskeun produksi massal. Saatos ieu, sampel kiriman bakal ditawarkeun pikeun persetujuan sateuacan dikirim. Ogé kami gaduh departemén QC khusus anu ngagaduhan kualitas parios pikeun tiap léngkah, sapertos mariksa potongan potongan, pangerjaan nalika dijait, sareng kualitas massal sateuacan dikemas.

P: Dupi abdi terang naha aya perusahaan anu anjeun damel? Sareng mérek mana?

A: Produk kami utamina diekspor ka Australia, USA, Selandia Baru sareng Spanyol, kami parantos ngalakukeun merk Valley Girl, Forever 21, Temt langkung 6 taun.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Biasana bakal T / T, ogé ngabagéakeun urutan jaminan perdagangan Alibaba.

Q: Naon waktos lead sampel upami kuring mesen hiji sampel? Naha biaya sampel tiasa dikembalikan?

A: Biasana éta bakal nyandak 2-3 dinten sareng pastikeun éta tiasa ngabalikeun duit dina urutan anu seueur.

Q: Naha perusahaan anjeun ngagaduhan sertifikasi?

A: Ayeuna kami ngalangkungan Inok BSCI, upami produk anjeun peryogi pabrik gaduh sertifikasi sanés sapertos Disney, Inok Sedex, urang tiasa ngalakukeun éta pikeun anjeun.