• ad_page_banner

Produk Kami

Lengan Panjang Jersey Hoodie Customized Fashion Xtreme Long Sleeve Hoodies Lalaki 100% c

Pedaran pondok:

Hoodie kosong warna padet rutin pikeun iraha waé sataun siang atanapi wengi. Cocog pikeun lalaki, awéwé sareng murangkalih. Hoodies anu luar biasa nyandak nyaman sareng lemes pikeun sadayana dinten sapanjang usum gugur sareng usum tiis. Hoody ieu saé pikeun seueur skenario, sapertos baju luar kagiatan di luar, cicing di imah, rapat babaturan, pakean kulawarga sareng pésta, sareng baju seragam baju kerja. Barang ageung bakal nembus 12 léngkah tina benang katun aslina kana baju kalebet sababaraha léngkah pamariksaan kualitas pikeun dugi ka tangan klien. Sampel sayogi kanggo cek anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

SIZE

Ukuran grafik (inci)
ukuran S / M. L / XL 2XL / 3XL
taktak 17.72 18.5 19.28
dadung 39.37 45,67 51.97
panjangna 26.77 28.35 30.31
leungeun baju 24.8 26.38 27,95
Ngan 5% jalma pikir éta leutik teuing tapi ukuran 1-2 nepi aman
punten nyanggakeun 1-3 inci béda kusabab pangukuran manual
singleimg1 Bust
  • Bersantai sisi panangan.
  • Tarik pita peuntas pinuh tina bust

Leungeun baju

Ngabentuk titik tengah tina cangkéng kana cuffs

Panjangna

  • Tempatkeun pita dina titik beuheung samping.
  • Tarik pita peuntas titik bust (BP) lempeng ka handap.

SPESIFIKASI

  • Katun disikat 100%, Benang dipintal cincin, 250gsm
  • Ukuran normal S dugi ka 2XL, ogé nampi 5XL-7XL
  • Dua lapisan tiung kalayan kaos tunggal
  • Garis leher pita tulang tonggong
  • Karya seni cetak atanapi logo sulaman ditampi
  • Handfeel lawon lemes sareng gaya mens ukuran awéwé sareng gaya awéwé
  • Ditambah gaya ukuranana
  • 1000pcs / warna / gaya pikeun raraga ageung

PROSEDUR PRODUKSI

  • Mastikeun lawon sareng pas
  • Tegeskeun téhnik logo sareng jabatanana
  • Konpirmasikeun asesorisna kalebet gambar 、 label utama 、 ukuran labél, labél cuci, diseag, polybag, atanapi anu sanés anu anjeun peryogikeun.
  • Saatos sampel proto mastikeun urutan ageung
  • Sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal dimimitian.
  • Sampel pengiriman dikintunkeun sateuacan barang ageung dikirim
  • Metode kontak kaasup Email, Whatsapp, Skype,, Telepon, rapat Zoom

FAQ

1, Naha kuring tiasa kéngingkeun conto?
Mang. Biaya sampel bakal ditagihkeun sareng tiasa dibalikeun dina pesenan ageung ieu.

2 、 Sabaraha lami kuring tiasa nampi sampel?
Pikeun produksi sampel bakal nyandak 1-2 dinten saatos mastikeun desain sareng pas. Bakal nyéépkeun 3-7 dinten dugi ka ditangan ku operator, sapertos DHL, UPS, FEDEX.

3 、 Sabaraha lami pikeun produksi masal?
Biasana pikeun 1000 pcs éta bakal nyandak sakitar 15 dinten saatos sampel pra-produksi disatujuan. Pikeun 50.000 pcs éta bakal nyandak 30-45 dinten gumantung kana gaya.

197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami