• ad_page_banner

Produk Kami

lalaki custom grosir leungeun baju panjang saku kangguru multi warna blok hoodie

Pedaran pondok:

Hoyong béda dina kahirupan sadidinten. Hood block warna anu unik ngajantenkeun anjeun istiméwa dina balaréa di kota. Hoodies anu luar biasa ngajaga anjeun haneut sareng nyaman nalika usum gugur sareng usum salju. Nampilkeun tudung drawstring warna hideung saku warna kangguru kontras payun. Hoody colorblock ieu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun kagiatan di luar salaku pakéan jalanan, rapat babaturan, baju kulawarga sareng pésta. Barang ageung bakal ngaliwat 12 léngkah tina aslina benang katun-poliéster janten baju kaasup sababaraha léngkah pamariksaan kualitas pikeun dugi ka tangan klien. Sampel sayogi kanggo cek anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

SIZE

Ukuran grafik (inci)
ukuran S / M. L / XL 2XL / 3XL
taktak 17.72 18.5 19.28
dadung 39.37 45,67 51.97
panjangna 26.77 28.35 30.31
leungeun baju 24.8 26.38 27,95
Ngan 5% jalma pikir éta leutik teuing tapi ukuran 1-2 nepi aman
punten nyanggakeun 1-3 inci béda kusabab pangukuran manual
 singleimg1 Bust
  • Bersantai sisi panangan.
  • Tarik pita peuntas pinuh tina bust

Leungeun baju

Ngabentuk titik tengah tina cangkéng kana cuffs

Panjangna

  • Tempatkeun pita dina titik beuheung samping.
  • Tarik pita peuntas titik bust (BP) lempeng ka handap.

SPESIFIKASI

  • 60% katun 40% poliéster, di jero bulu, 260gsm
  • Ukuran normal S dugi ka 2XL, ogé nampi 5XL-7XL
  • Kaping lapisan dua kali
  • Pita kaos jomblo
  • Hareup logo sulaman aya
  • Handfeel lawon lemes sareng gaya mens ukuran awéwé sareng gaya awéwé
  • Ditambah gaya ukuranana
  • 3000pcs / gaya pikeun mesen ageung

FAQ

1 、 Sabaraha warna anu sayogi?
Kami cocog sareng warna sareng Sistem Pencocokan Pantone. Janten anjeun tiasa ngawartosan kami kode warna pantone pikeun desain order massal. Kami bakal cocog sareng warna na, atanapi upami henteu kami tiasa nyarankeun warna pasar anu populér pikeun anjeun.

2 、 Naon jinis sertipikat anjeun gaduh?
Kami pabrik, kami gaduh Inok pabrik BSCI. Pikeun pakean, kami ogé nampi laporan tés ti ITS 、 SGS.

5 、 Naon istilah pamayaran anjeun?
Kawijakan pamayaran kami nyaéta 30% pamayaran canggih sareng 70% TT sateuacan dikirim kaluar ti pabrik kami. Kami ogé nampi L / C dina titingalian kalayan jumlah anu réa.

LAYANAN

  • Kustomisasi LOGO disayogikeun ogé labél mérek sareng kustomisasi hoop
  • 200,000 pcs per bulan kapasitas
  • Jualan anu nganggo basa Inggris sareng layanan saatos penjualan ngajantenkeun komunikasi langkung gancang.
  • Metode kontak kalebet email, whatsapp, skype, telepon, rapat zoom, dll.
  • Jadwal produksi massal 、 poto 、 video bahkan streaming langsung bakal disayogikeun nalika pesenan dilanjutkeun, janten anjeun tiasa terang pisan ngeunaan kaayaan produksi.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami