• ad_page_banner

Produk Kami

Kualitas tinggi 100% katun Perancis Terry logo kustom pullover dasi dye crewneck sweatshirt

Pedaran pondok:

Kaos beuheung Dasi Dicét baju haneut dina ukuran plus sareng katun lawon, nyandak langkung unik sareng béda dina kahirupan sadidinten anjeun. Anjeun tiasa ngagemna dimana-mana waé anu anjeun pikahoyong siang sareng wengi. Warna tiasa hideung 、 bodas 、 pink 、 biru atanapi campuran tilu atanapi opat warna. Pilihan anu pangsaéna pikeun cocog sareng jaket ka handap atanapi jaket usum salju ku gaya pantun. Ukuran plus anu cocog pikeun lalaki, awéwé sareng murangkalih pikeun baju santai, baju kulawarga, baju jalanan. Barang ageung bakal ngaliwat 12 léngkah tina aslina benang katun-poliéster janten baju kaasup sababaraha léngkah pamariksaan kualitas pikeun dugi ka tangan klien. Sampel sayogi kanggo cek anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

SIZE

SIZE RABLE
SIZE AKROSS
SUKUR
DADA SLEEVE
PANJANG
KABAYANAN
PANJANG
S / / / /
M 50 112 69 65
L 52 116 0 67
XL 54 120 71 69
2XL 56 124 72 71

SPESIFIKASI

  • Katun 100%, di jero bulu domba, 280gsm
  • Ukuran normal S dugi ka 2XL, ogé nampi 5XL-7XL
  • Hood lapisan tunggal
  • Garis leuweung jékét
  • Logo sulaman sayogi
  • Handfeel lawon lemes sareng gaya mens ukuran awéwé sareng gaya awéwé
  • Dasi téhnik dicét sahingga ukuran ageung bakal rupa-rupa
  • 3000pcs / gaya pikeun mesen ageung

FAQ

1 、 Sabaraha warna anu sayogi?
Kami cocog sareng warna sareng Sistem Pencocokan Pantone. Janten anjeun tiasa ngawartosan kami kode warna pantone pikeun desain order massal. Kami bakal cocog sareng warna nalika ngadamel sampel dina facotry kooperasi dikumbah jangka panjang, maka anjeun tiasa ningali desain anjeun kana conto anu nyata. Tapi biaya baju haneut bakal rupa-rupa gumantung kana desain naon sareng sabaraha warna pikeun desain. Kami ogé tiasa nyarankeun desain warna pikeun rujukan anjeun.

2 、 Naon jinis sertipikat anjeun gaduh?
Kami pabrik, kami gaduh Inok pabrik BSCI.

3, Kumaha urang ngendalikeun kualitas barang masal?
Kami bakal nyayogikeun conto pas, sampel pre-produksi, sampel pengiriman barang nalika lumangsungna. Kami gaduh 4 staf QC mariksa produk semi-réngsé sareng réngsé nalika ngahasilkeun. Kami ogé tiasa nyayogikeun pihak katilu pikeun nawiskeun laporan pamariksaan pamungkas upami mesen ageung.

4 、 Naon istilah pamayaran anjeun?
Kawijakan pamayaran kami nyaéta 30% TT pamayaran canggih sareng 70% TT sateuacan dikirim kaluar ti pabrik kami. Kami ogé nampi L / C dina titingalian kalayan jumlah anu réa.

LAYANAN

  • Kami nyayogikeun jasa conto sampeu sateuacan nempatkeun urutan seueur
  • 200,000 pcs per bulan kapasitas
  • Jualan anu nganggo basa Inggris sareng layanan saatos penjualan ngajantenkeun komunikasi langkung gancang.
  • Metode kontak kalebet email, whatsapp, skype, telepon, rapat zoom, dll.
  • Jadwal produksi massal 、 poto 、 video bahkan streaming langsung bakal disayogikeun nalika pesenan dilanjutkeun, janten anjeun tiasa terang pisan ngeunaan kaayaan produksi.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami