• ad_page_banner

Blog

  • Best T-shirt material

    Bahan kaos pangsaéna

    Bahan kaos pangsaéna, Siga waleran kana kaseueuran patarosan dina bisnis baju khusus, éta gumantung. Dina hal ieu, jawaban na gumantung kana kombinasi ieu kabutuhan khusus anjeun: Kualitas anu anjeun milari: kalembutan, kesangupan, struktur, beueus-beueus, sareng sajabana Cara cetak ...
    Maca deui
  • Why Choose 80 Cotton 20 Polyester Hoodie

    Naha Pilih 80 Kapas 20 Poliéster Hoodie

    80 Kapas 20 Poliéster Hoodie populér pisan nembé, Hoodie salaku papakéan didamel pikeun hawa anu langkung tiis dina umumna. Hoodie kedah haneut. Katun 100% moal ngajantenkeun anjeun haneut kusabab struktur tékstil jersey sareng katun salaku zat. Anjeun leres, 50/50 mangrupikeun anu paling murah anu anjeun tiasa kéngingkeun, h ...
    Maca deui
  • OEM/ODM Hoodie print methods

    Metodeu cetak OEM / ODM Hoodie

    Hoodie percetakan layar mangrupikeun cara anu paling pikeun percetakan hoodie. Metoda klasik ieu sregep, awét, sareng seueur anu dipikaresep ku sadayana. Hal anu saé deui nyaéta anjeun tiasa nyetak dina lawon poék henteu aya masalah. Sareng ampir sagala jinis f ...
    Maca deui
  • Hoodie On-Demand Print Areas

    Area Cetak Dina Paménta Hoodie

    Hoodie ngagaduhan sababaraha kamungkinan lokasi cetak sareng tiasa nampung sababaraha metode cetak, tapi éta ngagaduhan sababaraha watesan sareng masalah poténsial. Sapertos seueur hal sanésna, aturan jempol tetep dijaga saderhana. Langkung saé, tetep éta classy. Mimiti hayu urang tingali di daérah cetak, teras lebet ...
    Maca deui
  • Men’s and unisex vs women’s hoodies

    Hoodies lalaki sareng unisex vs awéwé

    Salah sahiji kaputusan utama anu kedah dilakukeun nalika mésér sacara masal nyaéta naha mésér sadayana unisex atanapi mesen gaya lalaki sareng awéwé. Kusabab henteu sadayana produk hoodie asalna boh lalaki boh awéwé. Upami aranjeunna henteu, éta disebut unisex. Unisex hakékatna sami sareng lalaki. Kalayan kecap séjén, aranjeunna tumaros ...
    Maca deui
  • How to order the right size hoodies?

    Kumaha mesen hoodies ukuran anu pas?

    Sacara umum, ukuran hoodie bakal cocog sareng anu biasana anjeun pake dina ukuran kaos oblong. Tapi sakumaha biasana, aya pengecualian; lolobana aya hubunganana sareng merek, gaya, pas, sareng bédana antara potongan lalaki sareng awéwé. Teras Anjeun hoyong nimbangkeun naha gaya pribadi bakal dimaénkeun. Kanggo e ...
    Maca deui
  • How to wear a hoodie

    Kumaha cara nganggo hoodie

    Patarosan anu langkung gampang nyaéta kumaha henteu nganggo hoodie. Éta mangrupikeun papakéan anu paling serbaguna dina lomari saha waé. Sateuacanna turun ka gimnasium, gim maén bal, sareng pidéo hip hip, hoodie parantos janten bahan pokok pikeun sagala rupa jalma, kusabab kagunaan sadidinten– sareng beuki, ...
    Maca deui
  • 3 Kind hoodies you won’t wear

    3 hoodie jenis anu anjeun moal nganggo

    Mimiti, tong nganggo hoodies dina acara khusus. Hoodies kanggo kanyamanan, kaayaan kasual sareng panginten kadang-kadang wengi-wengi. Nyingkahan aranjeunna dina wawancara padamelan, tanggal munggaran, penampilan pengadilan, pendak sareng sepuh, Thanksgiving, pésta kerja liburan, pamakaman, sareng pastina henteu nganggo hoodies kanggo f ...
    Maca deui
  • What are the benefits of knitted sweatshirt?

    Naon manpaat baju haneut rajutan?

    Lawon nyaéta bahan anu dipaké pikeun nyieun papakéan. Salaku salah sahiji tina tilu unsur papakean, lawon henteu ngan ukur tiasa ngainterpretasikeun gaya sareng ciri pakean, tapi ogé sacara langsung mangaruhan warna sareng bentuk pakéan. Janten Naon manpaat baju haneut rajutan? 1. Scalability Knitted fab ...
    Maca deui
  • Difference between jersey and cotton

    Bédana antara kaos oblong sareng katun

    Katun mangrupikeun jinis serat (serat sélulosa alami) sareng kaos oblong mangrupikeun téhnik nyulam. Jersey dibagi deui janten 2; kaos tunggal sareng kaos ganda. Duanana nyaéta téhnik nyulam. Umumna pakean rajutan dianggo langkung sering. Misalna kaos oblong anu anjeun anggo dirajut, kaseueuranana ...
    Maca deui
  • What is tie dye hoodie? Tie Dye History

    Naon dasi dasi hoodie? Tie Dye Sajarah

    Dasi-dyeing, metode dyeing ku tangan anu pola warna dihasilkeun dina lawon ku cara ngumpulkeun sakedik bagian bahan sareng ngabeungkeutkeun aranjeunna pageuh ku senar sateuacan nyerep lawon dina dyebath. Pewarna gagal nembus bagian anu dihijikeun. Saatos garing, lawon na ...
    Maca deui
  • How to Purchase Hoodie & Sweatshirts

    Kumaha Mésér Hoodie & Sweatshirts

    Hal anu mimiti diperhatoskeun nyaéta lawon Hoodie & Sweatshirts. Umumna berbasis kapas, atanapi sakedik dicampur, mangrupikeun lawon Terry rajutan (pakan tilu garis), payunna pola rajutan, di jero aya gelung, upami dipetakeun, disebat flanel. Kusabab éta caket pisan nganggo, éta comf ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2