• ad_page_banner

Blog

Bahan kaos pangsaéna, Siga waleran kana kaseueuran patarosan dina bisnis baju khusus, éta gumantung. Dina hal ieu, jawaban na gumantung kana kombinasi ieu sarat khusus anjeun:

Kualitas anu anjeun milari: kalembutan, kesangupan, struktur, beueus-beueus, jst.
Metode citak anu anjeun badé anggo: langsung-ka-baju, nyetak layar, sulaman, sareng sajabana.
Harga anu anjeun rela mayar: anggaran maksimal pikeun urutan atanapi per barang.
Tujuan kaos: reuni kulawarga, baju seragam, acara olahraga, barang dagangan, jst.
Jalma bakal nganggo éta: rentang umur, gaya, ekspektasi.
Angkat nganggo Katun kaos 100% upami anjeun hoyong kaos anu lemes, raoseun, napas, lembut dina kulit, henteu caket, sareng tiasa disesuaikan sareng metode naon waé.

Émut: aranjeunna tiasa ngaleutikan sakedik, tiasa kokotor, keriput, sareng condong nyerep Uap sareng tahan, daripada ngantep éta ngejat gancang. Tees katun populér kalayan ampir saréréa janten tarohan anu aman.

Buka sareng Kaos poliéster 100% upami anjeun hoyong kaos anu hampang, awét, lemes mulus, sareng tahan kisut, nyusut atanapi luntur, ditambah ngamungkinkeun uap gancang ngejat.

Émut:Poliéster kirang napas, caket, ngairitasi kulit, sareng diwatesan kana cara nyetak. Harga na tiasa langkung luhur tibatan pakean anu sanés, gumantung kana mérekna.

Buka sareng a Kaos campuran lamunanjeun hoyong anu hadé tina dua dunya. Poli-katun 50/50 mangrupikeun campuran utama anu munggaran, tapi ayeuna urang gaduh campuran campuran anu kawéntar, anu nambihan rayon pikeun kalembutan sareng panyiraman tambahan. Teras aya CVC, anu hartosna campuran katun anu dominan. Tri-adun anu kuring pikaresep.

Émut: Aranjeunna condong dibanderol langkung luhur, tapi masih terjangkau.

Kaos & Hoodie, Kaos Kaos & Tank top, Calana, baju olahragaPabrikan. Harga borongan kalayan kualitas Pabrik. Ngadukung Laber Khusus, Logo Khusus, pola On-Deman, warna.

RFQ Punten Kontak:

Surélék: carol.wei@wwknitting.com
Nomer telepon: +86 13677086710
Nomer TelePhone: 0086 0791 88176366


Waktos Post: Apr-09-2021