• ad_page_banner

Blog

scrreen-printing

Nyetak layarhoodie mangrupikeun metodeu anu paling sering dianggo pikeun nyetak hoodie. Metoda klasik ieu sregep, awét, sareng seueur anu dipikaresep ku sadayana. Hal anu saé deui nyaéta anjeun tiasa nyetak dina lawon poék henteu aya masalah. Sareng ampir sagala jinis lawon. Dagang nyaéta anjeun mayar per warna, sareng nyetél biaya tiasa tinggi upami anjeun kéngingkeun jalan alit. Janten tetep percetakan saderhana. Kanggo ngarobih sadaya pro sareng kontra tina dua metode cetak luhur, parios tulisan kuring Screen Percetakan vs DTG.

DTG-1

DTGhoodie atanapi langsung-ka-pakean nyaéta naon anu kedah dianggo nalika anjeun nuju ngajalankeun sakedik hoodies, atanapi kedah gaduh warna lengkep. Kualitas cetak henteu saé pisan sapertos percetakan layar, sareng warna na henteu sakumaha semirna, tapi anjeun tiasa sacara gampil ngadamel sapotong nganggo pelangi di dinya, anu henteu tiasa dibayangkeun nganggo percetakan layar. Émut anjeun kedah angkat nganggo katun 100% kanggo hasil anu pangsaéna, sareng ati-ati ngeunaan ngumbah ku cai panas sareng deterjen anu kuat upami anjeun hoyong awét.

heat-transfer-1

Mindahkeun panashoodie mangrupakeun metodeu anu dianggo upami anjeun hoyong usaha foil logam ngagurilap, atanapi nalika anjeun gaduh desain warna-pinuh tapi henteu sanggup mayar sadaya warna tinta, sareng henteu tiasa nganggo DTG kusabab anjeun ngagaduhan lokasi cetak anu ganjil . Émutan éta nyiptakeun palapis plastik ipis dina permukaan lawon, ngaleungitkeun napas, sareng antukna bakal rengat sareng chip– upami anjeun sesah teuing atanapi ngumbah sakalian. Intina stiker dipencét.

dye-sub

Pewarna-sublimasihoodie mangrupikeun cara pikeun ngalakukeun "print over-over" (ampir sadayana). Ieu ogé pilihan anu saé pikeun nyetak warna-warna lengkep, sapertos desain ruang unicorn anu magis. Sarerea gaduh hiji, leres? Pewarna-sub sami sareng transfer panas tapi ngalibatkeun réaksi kimia, ngalangkungan fase cair nalika dipanaskeun, ngajantenkeun gas anu ngabeungkeut serat. Éta ngadamel cetak "tangan lemes" anu awét, permanén, cemerlang. Émut yén éta ngan ukur tiasa dianggo dina poliéster. Janten aya éta.

embroidery

Sulamanhoodie mangrupikeun cara pikeun ngajaga éta tetep classy atanapi mérek hoodies anjeun pikeun ritel. Perhatoskeun yén sulaman disertakeun nganggo bantosan di sisi sabalikna tina lawon anu tiasa ageung dina baju anu ipis atanapi rada teu raoseun dina daérah gesekan (sapertos dina nips). Janten sapertos biasa, jaga desain sulaman anjeun leutik sareng saderhana. Dada kénca dimana logo atanapi desain bordir anu has bakal dilongok, tapi sababaraha conto panempatan kreatif nyaéta pigeulang atanapi ujung tiung.

Kaos & Hoodie, Kaos Kaos & Tank top, Calana, baju olahragaPabrikan. Harga borongan kalayan kualitas Pabrik. Ngadukung Laber Khusus, Logo Khusus, pola On-Deman, warna.

RFQ Punten Kontak:

Surélék: carol.wei@wwknitting.com
Nomer telepon: +86 13677086710
Nomer TelePhone: 0086 0791 88176366


Waktos Post: Apr-09-2021