• ad_page_banner

Blog

80 Kapas 20 Poliéster Hoodiepopulér pisan nembé, Hoodie salaku papakéan didamel pikeun hawa anu langkung tiis umumna. Hoodie kedah haneut. Katun 100% moal ngajantenkeun anjeun haneut kusabab struktur tékstil jersey sareng katun salaku zat. Anjeun leres, 50/50 mangrupikeun anu paling murah anu anjeun tiasa kéngingkeun, nanging aya campuran "séhat" anu tiasa dianggo sampurna nalika fungsina.

80/20 sareng 85/15 mangrupikeun kombo anu sampurna. 20% poliéster bakal masihan fungsi anu dibutuhkeun pikeun janten haneut, sareng 80% kapas bakal ngajantenkeun napas. Tapi anjeun kedah ngémutan yén kaos domba tiasa ngagaduhan sikat atanapi terry. Disikat bulu domba karasa langkung haneut kusabab serat kabuka sareng langkung kandel. Bulu Terry karasaeun ipis sanajan beurat sarua jeung teu haneut sakumaha brushing. Tapi Terry bakal dianggo sampurna pikeun wengi usum panas.

Disikat bulu domba tiasa disikat tunggal sareng "multi" -gosok, biasana tilu. Langkung disikat éta raos langkung saé éta. Ogé éta mesék kirang. Hoodies murah ti H&M sareng Gildan hadir nganggo bulu domba terbuka teu disikat, éta sababna aranjeunna ngantunkeun serat dina kaos oblong anjeun.

Sareng pamungkas mangrupikeun beurat tina bulu domba. Langkung langkung saé. Standar nyaéta 280gsm. Btw pikeun jalma anu henteu terang, GSM mangrupikeun Grams Per Méter, janten beurat fisik barangna. Sababaraha hoodies kalayan janten 350gsm tiasa beurat 0.8kg. Hoodies murah 50/50 bakal aya sakitar 350-450 gram, sabab ngagaduhan 50% poliéster anu super ringan salaku bahan ngabandingkeun sareng katun.

Sareng final. 100% hoodies katun henteu "jalan" saé campuran 80/20 sareng 85/15. Janten henteu kedah mayar teuing pikeun kosong anu ngudag kasampurnaan. Ngalakukeun panilitian sareng muatan pikeun kualitas, henteu ngan ukur pikeun mérek anjeun.

Kaos & Hoodie, Kaos Kaos & Tank top, Calana, baju olahragaPabrikan. Harga borongan kalayan kualitas Pabrik. Ngadukung Laber Khusus, Logo Khusus, pola On-Deman, warna.

RFQ Punten Kontak:

Surélék: carol.wei@wwknitting.com
Nomer telepon: +86 13677086710
Nomer TelePhone: 0086 0791 88176366


Waktos Post: Apr-09-2021