• ad_page_banner

Palayanan

Pabrik Pakéan Adat Tiongkok Kalayan Layanan Lengkap

Ngadamel Sampel

Kami ngadamel sagala jinis pola sareng sampel sateuacan produksi massal. Jasa pembuatan sampel mastikeun prosés produksi suksés.

Matrial Sourcing

Salaku pabrik lawon sareng motong sumber pakéan, kami gaduh 31 panyadia anu dipercaya pikeun ngabantosan kami kéngingkeun sadaya jinis bahan sareng motong dina tingkat anu pangsaéna.

Label Wasta

Salaku pabrik pakean labél pribadi, kami nawiskeun anjeun sadayana jinis labél pakean khusus kalayan bahan anu béda, sapertos kertas, kulit, logam sareng plastik.

Produksi ageung

Pabrik pabrik pakean urang ngaliput 10.000 méter pasagi, ngagaduhan 300 pagawé terampil sareng 5 garis prdouction otomatis ngadamel produk pakean anu lega pikeun konsumén global.

Ngepakkeun Pangiriman

Kami biasana mimitian ti sumber lawon anu anjeun pikahoyong sareng dipungkas ku pakét sareng pangiriman panto-léngkah baju siap di panjuru global.

Kontrol Kualitas

Salaku pabrik pakean kualitas luhur, kualitas mangrupikeun kahirupan. Kami tetep ningkatkeun sistem kontrol kualitas sareng promosi jasa pangendalian kualitas papakéan.