• ad_page_banner

Produksi ageung

Pabrik Pakéan Produksi Massal

DSC_0027-scaled-p09ruxt1k99j5tkazx95zz8da7ksnofe0qc0flca7s

WWK Pakéan nyaéta a pabrik pakean produksi massal. Salaku pabrik pakean ageung, pikeun ngembangna jaringan manufaktur urang ka luar negeri, urang tiasa nampi tatanan ageung sareng ngalayanan langkung seueur perusahaan pakean. Anjeun ngarancang éta sareng kami ngahasilkeun. Anjeun tiasa difokuskeun mekarkeun bisnis sareng ngantepkeun sadayana pabrik sareng logistik dina panangan kami. Jasa produksi pakean kami bakal ngabantu tetep kabayang bisnis pakean anjeun ngarobah.

Garment-Manufacturing-Process

Prosés Pabrik Garment

WWK parusahaan produksi pakeanparantos dijalankeun sacara ilmiah ku alat-alat pangénggalna sareng kaparigelan anu dikéngingkeun ngalangkungan 15 taun di lapangan. Nalika nampi persetujuan masif sareng pangiriman kiriman anu masif, bahan baku kalebet lawon sareng trims sareng rencana waktos sareng tindakan parantos direngsekeun sareng dikomunikasikan ka sadayana. File produksi dikomunikasikan ka pabrik kalayan sadaya detil sareng monitoring unggal dinten dilakukeun ngeunaan produksi ngalawan rencana éta.