• ad_page_banner

Paking sareng Pangiriman

Pakét Sareng Ngirimkeun Pabrikan Pakéan

02

1.Pakét Poli Sederhana

Kami ngalakukeun kemasan polybag saderhana salaku tambahan nilai gratis; anjeun tiasa nyungkeun éta dibungkus per sapotong atanapi dibungkus dina puluhan atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong. Kami resep masihan anjeun hal anu gampang pikeun nasabah mérek pakean langsung.

2. kantong custom

Pikeun langkung perhatian sareng mérek, anjeun tiasa ngadamel logo khusus atanapi desain sanés dina kantong poli ogé. Kami ngagaduhan pilihan ieu ngan ukur pikeun anjeun kéngingkeun naon anu anjeun leres-leres na hoyongkeun, sareng pastikeun kami ngagaduhan sagala aspek kabutuhan mérek anjeun katutupan. Sababaraha pamundut khusus ieu tiasa kalebet; Paking polybag masing-masing, tag dicitak jero tag, tag anyaman khusus, pengemasan massal, tag hang dicetak, jsb.

Rakan Express Kami:

- Internasional Express:
DHL / UPS / EMS / TNT / FedEX ……

- Sagara:
Cosco / Nedlloyd / Mearsk / CMA-CGM / OOCL / NYK ……

Pengiriman sareng Pangiriman

Numutkeun ka kabutuhan pelanggan, aranjeunna tiasa milih modeu angkutan anu béda.

Salaku pabrik pakean khusus, pikeun mastikeun kualitas pakean sareng aliran transportasi anu lancar, kami nyayogikeun cara ngirim khusus ka klien pakean anu béda.

WWK Busana damel sareng seueur perusahaan kargo laut anu ékspértip sareng internasional, janten biaya pengiriman sangat pas. Kami bakal milih modeu transportasi numutkeun syarat konsumén sareng milih perusahaan transportasi anu paling hemat pikeun aranjeunna.

-Dina Laut Murah & laun

Di dunya 20-25 dinten

-Ku Air Gancang & mahal

Targét Waktos
Éropa 3-5 dinten damel
Amérika Kalér 3-5 dinten damel
Amérika Kidul 3-5 dinten damel
Afrika 3-5 dinten damel
Asia 3-5 dinten damel