• ad_page_banner

Label wasta sareng Tag

Pabrik Pakéan Label Wasta

Naon anu dilakukeun pabrikan baju mérek swasta?

WWK nyaéta a parusahaan pabrik pakeankalayan labél pribadi sareng jasa tag. Pabrikan papakéan labél swasta kami ngagaduhan kapasitas sareng katerampilan pikeun nanganan sarat labél mode high-end, naha ku kasulitan desainna atanapi volume pakean anu diperyogikeun. Pikeun sentuhan lengkep baju anjeun, urang ogé tiasa ngabantosan anjeun dina nyiptakeun desain pikeun merek fashion anjeun; ti logo mérek, labél atanapi desain hang-tag dugi ka jasa percetakan kalayan seueur pilihan bahan. Naha éta kertas didamel, plastik, bordir atanapi dicitak, urang gaduh seueur pangalaman. Aya sababaraha conto labél sareng tag nunjukkeun téknis urang.

custom-label
Custom-Made-Metal-Label-p0nzv232whgmeh82pdsaxsy7sogk6an04qh4zudqxs

1. Label Logam Custom Made Sareng Tag

Labél logam ngagaduhan résistansi maké anu saé sareng kakuatan compressive.
Tulisan tangan tiasa milih pangaruh lentong, henteu kantos diudar.
Anjeun tiasa milih campuran anu pas tina bagian kulit atanapi othes.

2. Label Kertas Custom Made sareng Tag

Kertas sareng lawon khusus ngadamel label sareng tag.
Anjeun tiasa milih kandel anu béda sareng bahan anu béda pikeun pembuatan kertas.
Tiasa dipotong kana bentuk naon waé, nyetak warna naon waé.
Umumna pikeun baju luar.
Tag sulaman lawon biasana dianggo dina jero beuheung.
Padahal biasana langkung alit, tapi pola sulaman sareng sababaraha warna sami sareng hurup.

Custom-Made-Paper-Lable-p0nzv30x3bhwq36pjw6xiapoe2bxdzqqgv4mh4ccrk
Custom-Made-leather-Lable

3. labél Kulit Custom Made Sareng Tag

Labél kulit sareng tag anu didamel khusus.
Tag kulit gaduh tahan cai anu saé.
Tulisan tangan tiasa milih pangaruh lentong, henteu kantos diudar.
Anjeun tiasa milih campuran asesoris logam anu pas.
Naon waé bentukna tiasa dihasilkeun
Kandel, warna, bentuk, tiasa disaluyukeun.

4. Label Plastik Ngadamel Khusus sareng Tag

Labél sareng tag palastik didamel khusus.
Tag Plastik didamel tina Plastik, PVC, ABS.
Ieu ningkatkeun pisan kamampuan tahan cai sareng anti polusi, sareng ngajantenkeun pola Plastik Tag jelas, warna kasatiaan luhur, sareng langkung awét.
Kandel, warna, bentuk, tiasa disaluyukeun.

label