• ad_page_banner

Sistem Kontrol Kualitas

Perusahaan Manufaktur Pakéan Kualitas Kontrol

1. Tujuan Kualitas Pabrik Pakéan WWK

1, Mayar tingkat kualifikasi produk nyaéta 99%.

2, Ngungkulan tingkat keluhan klien nyaéta 100%.

WWK mangrupikeun pabrik pakéan kualitas luhur. Kualitas mangrupakeun jantung jasa. Sadayana padamel kedah émut sareng ngartos eusi kawijakan kualitas, udagan kualitas sareng dilaksanakeun di antara sababaraha kagiatan pangendalian kualitas supados kawijakan kualitas sareng tujuan kualitas bakal tungtungna.

2. Kawijakan Kontrol Kualitas Garment

WWK Busana Perusahaan bangga ngenalkeun kabijakan jaminan kontrol kualitas 100% pikeun sadaya produk. Kami nawiskeun jaminan kualitas 100% sareng sanés sapotong bakal rusak. Upami anjeun mesen 200 lembar, anjeun bakal kéngingkeun 200 potongan anu akurat sakumaha katerangan anjeun. Kawijakan jaminan kualitas 100% kami kalebet:

Teu sapinuhna dina lawon / papakéan.
Teu aya benang leupas.
Henteu aya kasalahan jahitan.
100% preshrunk.
Teu aya noda.
Teu aya kasalahan nyetak.
Numutkeun ukuran anu disayogikeun ku kasabaran 1 inci.
Pangemasan kualitas.