• ad_page_banner

Ngadamel Sampel

Sampel Ngadamel Pabrikan Pakéan

DSC_0030-scaled-p01fbhl4vq86nznuvx4zxkrtoo9sfdm0dddfpmz1ak

WWK nyaéta a pabrikan nyieun baju sampel. Sampel tiasa disayogikeun sateuacan seueur pesen. Ngalangkungan sampel anjeun tiasa mariksa kualitas sareng ukuran produk.

Urang kedah nyandak biaya sampel USD 80-300 per gaya, éta tiasa balik saatos mesen.
Éta tiasa ngabéréskeun sampel saatos nampi syarat ngadamel conto dina 1-2 minggu.

Kami resep ngabantosan butik, desainer mandiri atanapi perusahaan pakean ngamimitian alit pikeun ngamimitian mérek pakean. Kalayan sauntuyan jasa ahli, WWK sampurna dilakukeun anjeun pikeun mesen pasangan pabrik pakean sareng ngabantosan anjeun salaku pabrik pakean jasa one-stop. Ti pembuatan sampel dugi ka sumber pikeun pengiriman, tim kami pakean touch ahli nyayogikeun mérek anjeun kalayan ati-ati sareng rajin.