• ad_page_banner

Produk Kami

Musim panas gaya jepang anime hip-hop gaya Harajuku cosplay Sasuke Uchiba 3D kaos oblong dicetak

Pedaran pondok:

Kaos 3D dicetak t shirt ieu bulit dugi ka nganggo poliester kaos tunggal. Ngepaskeun rutin anu nyayogikeun fleksibel sareng nyaman. Kerah tulang rusuk sareng leungeun baju nyekel gaya busana lalaki, sareng ogé ngajantenkeun anjeun unik dina usum panas. Kaos kaos cetak sublimasi ieu mangrupikeun pilihan anu saé sareng tiis pikeun anu nganggoana .. Rapat babaturan, kagiatan di luar, baju kulawarga bahkan dinten damel. Gaya Unisex, lemes sareng nyaman pikeun awéwé sareng lalaki, ogé murangkalih.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuranna

Bagan Ukuran Lalaki S M L XL 2XL 3XL
Dada (CM) 49 51 53 55 57 59
Panjang (CM) 67 69 71 73 75 77
Taktak (CM) 44 45.5 47 48.5 50 51.5
Leungeun baju (CM) 18.9 19.7 20.5 21.3 22.1 22.9

Spésifikasi

  • 100% poliéster, jersi tunggal
  • 150gsm
  • Kru beuheung ku iga
  • Katun iga elastane iga handapeun sareng cuffs
  • Leungeun baju Shrot
  • Digulung, bentukna hem pikeun sinyalna anu ditingkatkeun
  • Digulung maju taktak dijahit
  • Jarum jarum ganda sareng hém handap
  • Biasa fit

Rincian tambahan

  • Pitunjuk perawatan anu disarankeun - mesin nyeuseuh tiis sareng warna sapertos na
  • Garis garing atanapi runtuh garing garing

FAQ

1. Naon MOQ anjeun?
Biasana anu dicetak kaos 3D MOQ nyaéta 1000 pcs / desain.

2. Dupi urang ngarobih print lengkep?
Leres, urang tiasa ngaropea desain anjeun dina file AI atanapi PDF.

2. Sabaraha lami waktos sampel nuju?
Pikeun sampel anu aya, dibutuhkeun 2-3 dinten. Upami anjeun hoyong desain anjeun nyalira, peryogi 5-7 dinten kalebet prosés dasi anu dicét ogé cetak atanapi sulaman upami aya. Pokokna, urang bakal bales gancang kana pamundut anjeun.

3. Kumaha upami waktos lead produksi massal urang?
Biasana Éta bakal nyandak 30 dinten kanggo MOQ saatos dikonfirmasi sampel pre-produksi. Kapasitas produksi kami nyaéta 200,000 pcs per bulan.

4. Kumaha cara mesen?
Punten kirimkeun kami patarosan anjeun kalayan sarat kaén, karya seni, ukuran-spésipikasi sareng sajabana Kami tiasa ngadugikeun harga, teras ngembangkeun sampel pas, sareng nempatkeun pesenan massal.

5. Naon istilah pamayaran anjeun?
30% TT pangmayaran maju sareng 70% TT sateuacan ngantunkeun ti pabrik kami. L / C atos katingali kanggo jumlah anu seueur pikeun nagara-nagara tangtu anu ditampi.

LAYANAN

  • Kami nyayogikeun jasa ngadamel sampel sateuacan nempatkeun pesenan seueur
  • OEM sareng ODM sayogi
  • 200,000 pcs per bulan kapasitas produksi masal
  • Sampel gancang ngadamel
  • Tim penjualan berbahasa Inggris sareng layanan purna jual ngajantenkeun komunikasi langkung merenah.
  • Metode kontak kami kalebet tapi henteu ngan ukur email, whatsapp, skype, telepon, rapat zoom, dll.
  • Kami tiasa ngirim jadwal produksi masal, poto, pidéo bahkan streaming langsung nalika pesenan nuluykeun upami klien peryogi, janten anjeun tiasa terang pisan ngeunaan kaayaan produksi dina sadaya léngkah.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami